Noční Soutěž v Dobkově (5.9.2020)

Dvanáctý ročník soutěže, kterou pořádá SDH Dobkov, byl pro naše soutěžící velkou neznámou. Poprvé jsme se zúčastnili této soutěže v Dobkově a hned v počtu čtyř družstev (po dvou družstvech mužů a žen). Soutěž byla pojata dvoukolově. První kolo se soutěžilo o Pohár starosty obce a druhé kolo patřilo Poháru starostovi sboru. V ženské kategorii naše družstva obsadila první a druhé místo, v obou kolech. Mužské kategorii v první kole obsadilo družstvo A druhé místo (čas – 22.21 s) a družstvo B páté místo (čas – 24.86 s). V druhém kole se role obrátily. Družstvo B se umístilo na druhém místě (čas – 20.98) a družstvo A na pátém místě (čas 22.58 s). Za účast na soutěži, reprezentaci našeho sboru i města patří chlapcům a zejména děvčatům poděkování. 

A družstvo můžů:  Grund Ondřej, Grund Daniel, Kolář Jakub, Vávra Zdeněk, Prorok Jan, Bezouška Michal a Mazánek Tomáš

B družstvo mužů: Čáp Petr, Grund Ondřej, Štěpán Kreuzmann, Čáp Martin, Jakub Mergl, Michal Bezouška a Adam Pochtiol.

A družstvo žen: Gabriela Šourková, Aneta Proroková, Klára Valová, Denisa Pospíšilová, Kristýna Čápová, Silvie Findová a Kateřina Vlčková.

B družstvo žen: Kristýna Šourková, Pospíšilová Veronika, Vrzáková Adéla, Linda Hamsová, Aneta Proroková, Pospíšilová Denisa a Nela Findová.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Aktuality 2020. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *